|
|
Sesim
Üye
Yazılar: 27
|
| 22.02.2007 16:36 |
|
| Marmarali kayak severler karsiz kaldi |
|
|
Gectigimiz kis Marmara'da sert dönemler olmadi degil ama kar uzun kalmamisti. Kartalkaya'ya üc bes tur ancak yapabilmistik.
Bu yil ne sert kis oldu ne de yatiya kalan kar dönemi. Bu dedigim Kartalkaya icin gecerli.
Aldigim duyumlara göre Palandöken, Sarikamis bu yil bolca yatili kar almis. O bölgeler icin kayak turizmi bu yil iyi gecmis.
Gectigimiz yil Palandöken'de cok sayida Rus turist vardi. Bu yil yerli turist de cok olmus.
Marmaraya kar duasina cikacagiz seneye.
| | |
|
Ceylan
Üye
Yazılar: 23
|
| 24.02.2007 19:06 |
|
| RE: Marmarali kayak severler karsiz kaldi |
|
|
Sevgili Sesim,
Nürnberg Sehrinde bir arkadaslar grubumuz var her sene bir kac kere kayaga giderler. Bende Mart ayini bekliyorum. Kayinvalide bizim kizimiza bakma sözü verdi. Oglum Denis'de ilk defa bu sene bizimle kayaga gidecek yaramazin daha haberi yok. Kücükken cok daha rahat ögreniyorlar. Bakalim basedebilecekmiyiz kaymaya basladigi zaman.
Türkiye'de hic kis tatili yapamadik. Belki hep birlikte bir dag pansiyonunda veya evinde kis tatilini geciririz.
| | |
|
Sesim
Üye
|
| 28.02.2007 14:03 |
|
|
|
|
Dilerim kariniz bol olur Ceylan.
Kücük yasta kayak ögrenmek cok daha kolay tabii. Hem düsünce kalkmak oldugu icin, hem de korkuyu biz büyükler kadar bilmedikleri icin kücükler avantajlilar.
Türkiye'de kayak hep lüks bir spor oldu. Daha dogrusu spor olamadi, sadece lüks oldu.
Iki yil önceisne dek Bulgaristan Pomporova veya Romanya'da kayak yapmayi tercih ediyordum. Hem ucuz oldugu hem de pistleri acemi isi olmadigi icin.
Son yillarda ise Kartalkaya'ya gidiyorum. Oteller bölgesine gelmeden 5.km asagida (yani dagin 20. km sinde)bir köy oteli buldum. Hem ucuz hem de lüksten cok rahatlik sevenler icin cok keyifli bir mekan (Baysal Otel). Sabah kaymakli, balli, gözlemeli kahvaltidan sonra 5 km arabayla cikivermek beni yormuyor.
Bak yine kar yagdi icime :)
| | |
|
Ceylan
Üye
Yazılar: 23
|
| 28.02.2007 14:25 |
|
|
|
|
Erken sevindim gibi geliyor icimden. Cok büyük bir projenin anlasmalarini dün imzaladik. Yarindan itibaren proje calismalarina baslamam gerekiyor. Cok kisa zaman icerisine sigdirmamiz gerekiyor herseyi.
Ama iyi bir calismayla kendime belki bir zaman boslugu yaratabilirim. O zamanda ver elini daglar.
| | |
|
Sesim
Üye
|
| 28.02.2007 14:34 |
|
|
|
|
Kutlarim basarilarini Ceylan.
Dilerim daglara da zaman bulursun.
Bak, kimse Bush kadar mesgul degil ama o bile yürüyüs yapmaya vakit buluyor :)
| | |
|
|
|