Foruma henüz kayıtlı değilsiniz - Üye olmak için buraya tıklayınız. (ücretsizdir) KÜNYE 

WWW.FORUM-NBG.DE

ALMAN TÜRK DOSTLUK PLATFORMU - DEUTSCH-TÜRKISCHE FREUNDSCHAFTSPLATTFORM

FORUMLAR | ARAMA | KAYIT - ÜYE OL | GİRİŞ | KİM ONLINE? | ÜYELER | YARDIM - SSS
Buradan KAYIT olabilirsiniz
Bu konuda 35 cevap
vardır ve 3.165 kere izlenmiştir
Cevap geldiğinde haber ver
 MERHABA Sıralama: Yeni yazılar sonda  
Sayfa: 0 | 1
tmr07
Üye
Yazılar: 2

16.10.2008 17:27
RE: TANIŞALIM ARKADAŞLAR ! Cevapla

sevgılı abım sevgılı kuzenım erdal abıcım hersey yolundadır ınsallah turkıyeye konsere gelmeyı dusunmuyormusunuz sızı burdada dınlemek ısterız abıcım herkese selamlar olsun

deniz
Üye
Yazılar: 1

02.12.2008 13:06
RE: TANISALIM ARKADASLAR ! Cevapla

SEVGLİ DAYCIM BEN DENİZ SENİ İNTERNETTTEN İZLİYORUM BU BENİM MSN İM SENİ ÇOK SEVİYORUZ NERMİN VE OĞLU DENİZ

Hüseyin bulut
Üye
Yazılar: 1

15.05.2009 20:33
güzel tesadüfler..-iskender ozan toprak Cevapla

Hüseyin bulut

Baglamama yeni tellerini taktiktan sonra youtube da bana ilham veren üstadlardan secmeler dinlerken ( eger isim benzerligi yoksa) sizin caldiginiz bir bozlak yakaladim ve devamina cocuk ve kizim i dinledim.cok güzel calismalalar.1 Yildir Almanyada Nord Rein-westfallen(Bielefeld)e yasiyorum.sizin gibi insanlarla hep gurur duyuyoruz.selamlar...iskende ozan toprak..

fehmi günes
Üye
Yazılar: 8

04.07.2010 21:54

merhaba erdal bey ismim fehmi günes bende dortmund da kaliyorum.dinstliestung dalinda ve fabrika da calisiyorum evliyim üc cocugum var otuz dokuz yasindayim balikesirliyim tanisalim

fehmi günes
Üye

04.07.2010 21:55

merhaba ceylan bey ismim fehmi günes bende dortmund da kaliyorum.dinstliestung dalinda ve fabrika da calisiyorum evliyim üc cocugum var otuz dokuz yasindayim balikesirliyim tanisalim

fehmi günes
Üye

04.07.2010 21:55

merhaba sesim hanim ismim fehmi günes bende dortmund da kaliyorum.dinstliestung dalinda ve fabrika da calisiyorum evliyim üc cocugum var otuz dokuz yasindayim balikesirliyim tanisalim

fehmi günes
Üye

04.07.2010 21:56

merhaba erhan bey ismim fehmi günes bende dortmund da kaliyorum.dinstliestung dalinda ve fabrika da calisiyorum evliyim üc cocugum var otuz dokuz yasindayim balikesirliyim tanisalim

fehmi günes
Üye

merhaba ayhan bey ismim fehmi günes bende dortmund da kaliyorum.dinstliestung dalinda ve fabrika da calisiyorum evliyim üc cocugum var otuz dokuz yasindayim balikesirliyim tanisalim

fehmi günes
Üye

merhaba ozan bey ismim fehmi günes bende dortmund da kaliyorum.dinstliestung dalinda ve fabrika da calisiyorum evliyim üc cocugum var otuz dokuz yasindayim balikesirliyim tanisalim

fehmi günes
Üye

merhaba gökhan bey ismim fehmi günes bende dortmund da kaliyorum.dinstliestung dalinda ve fabrika da calisiyorum evliyim üc cocugum var otuz dokuz yasindayim balikesirliyim tanisalim

fehmi günes
Üye

04.07.2010 21:57
RE: Merhaba Cevapla

merhaba eser bey ismim fehmi günes bende dortmund da kaliyorum.dinstliestung dalinda ve fabrika da calisiyorum evliyim üc cocugum var otuz dokuz yasindayim balikesirliyim tanisalim

Sayfa: 0 | 1
 Geçiş  

AKTÜEL TÜRKÇE HABERLER - AKTÜEL TÜRKÇE HABERLER - AKTÜEL TÜRKÇE HABERLER - AKTÜEL TÜRKÇE HABERLER

Xobor Erstelle ein eigenes Forum mit Xobor