|
|
|
|
tmr07
Üye
Yazılar: 2
|
| 16.10.2008 17:27 |
|
|
|
sevgılı abım sevgılı kuzenım erdal abıcım hersey yolundadır ınsallah turkıyeye konsere gelmeyı dusunmuyormusunuz sızı burdada dınlemek ısterız abıcım herkese selamlar olsun
| | |
|
deniz
Üye
Yazılar: 1
|
| 02.12.2008 13:06 |
|
|
|
SEVGLİ DAYCIM BEN DENİZ SENİ İNTERNETTTEN İZLİYORUM BU BENİM MSN İM SENİ ÇOK SEVİYORUZ NERMİN VE OĞLU DENİZ
| | |
|
|
|
| güzel tesadüfler..-iskender ozan toprak |
|
|
|
Hüseyin bulut
Baglamama yeni tellerini taktiktan sonra youtube da bana ilham veren üstadlardan secmeler dinlerken ( eger isim benzerligi yoksa) sizin caldiginiz bir bozlak yakaladim ve devamina cocuk ve kizim i dinledim.cok güzel calismalalar.1 Yildir Almanyada Nord Rein-westfallen(Bielefeld)e yasiyorum.sizin gibi insanlarla hep gurur duyuyoruz.selamlar...iskende ozan toprak..
| | |
|
|
|
|
|
merhaba erdal bey ismim fehmi günes bende dortmund da kaliyorum.dinstliestung dalinda ve fabrika da calisiyorum evliyim üc cocugum var otuz dokuz yasindayim balikesirliyim tanisalim
| | |
|
|
|
|
|
merhaba ceylan bey ismim fehmi günes bende dortmund da kaliyorum.dinstliestung dalinda ve fabrika da calisiyorum evliyim üc cocugum var otuz dokuz yasindayim balikesirliyim tanisalim
| | |
|
|
|
|
|
merhaba sesim hanim ismim fehmi günes bende dortmund da kaliyorum.dinstliestung dalinda ve fabrika da calisiyorum evliyim üc cocugum var otuz dokuz yasindayim balikesirliyim tanisalim
| | |
|
|
|
|
|
merhaba erhan bey ismim fehmi günes bende dortmund da kaliyorum.dinstliestung dalinda ve fabrika da calisiyorum evliyim üc cocugum var otuz dokuz yasindayim balikesirliyim tanisalim
| | |
|
|
|
|
|
merhaba ayhan bey ismim fehmi günes bende dortmund da kaliyorum.dinstliestung dalinda ve fabrika da calisiyorum evliyim üc cocugum var otuz dokuz yasindayim balikesirliyim tanisalim
| | |
|
|
|
|
|
merhaba ozan bey ismim fehmi günes bende dortmund da kaliyorum.dinstliestung dalinda ve fabrika da calisiyorum evliyim üc cocugum var otuz dokuz yasindayim balikesirliyim tanisalim
| | |
|
|
|
|
|
merhaba gökhan bey ismim fehmi günes bende dortmund da kaliyorum.dinstliestung dalinda ve fabrika da calisiyorum evliyim üc cocugum var otuz dokuz yasindayim balikesirliyim tanisalim
| | |
|
|
|
|
|
merhaba eser bey ismim fehmi günes bende dortmund da kaliyorum.dinstliestung dalinda ve fabrika da calisiyorum evliyim üc cocugum var otuz dokuz yasindayim balikesirliyim tanisalim
| | |
|
|
|
|
|