Foruma henüz kayıtlı değilsiniz - Üye olmak için buraya tıklayınız. (ücretsizdir) KÜNYE 

WWW.FORUM-NBG.DE

ALMAN TÜRK DOSTLUK PLATFORMU - DEUTSCH-TÜRKISCHE FREUNDSCHAFTSPLATTFORM

FORUMLAR | ARAMA | KAYIT - ÜYE OL | GİRİŞ | KİM ONLINE? | ÜYELER | YARDIM - SSS
Buradan KAYIT olabilirsiniz
Bu konuda 0 cevap
vardır ve 147 kere izlenmiştir
Cevap geldiğinde haber ver
 TOPLUM, POLITIKA VE SIYASET Sıralama: Yeni yazılar sonda  
TURKIYE SEVDALISI
Üye
Yazılar: 252

11.02.2008 00:06
YOKSA TÜRBAN'DA DEMOKRASİ GİBİ YALNIZCA BİR ARAC MI? Cevapla

Daha bugün Sayın Başbakanımız Almanya'da bizzat kendisi (tekrar) bir işçi olduğunu açıkladı.Bu sefer biraz daha detaylı açıklamalarda bulundu.1974 yılında sigortalı olarak işe başlamış ve bu 1994 yılında Belediye başkanı oluncaya kadar devam etmiş.Tabii hepimiz biliriz malum Türkiye de çalışan biri emekli oluncaya kadar ve hatta emekli ikramiyesini alınca dahil bir ev parasını bile toparlayamaz.Daha önce de çıkmıştı malum baba'dan da zengin değilmiş kendi ağzından dinledik bunları.
Şimdi gelelim 1994 yılından bugünlere,Belediye başkanlığı öncesi geçen 20 yılda bir şeyler elde edememiştir sanırım.(eğer ki zengin oldu ise işçilik dönemde bizler niye olamadık)
Ama Belediye başkanlığından bu güne kadar geçen 17 yılda oğluna gemiler,Villa'lar alabilecek Fabrikalara,Şirketlere ortak olabilecek zenginlik nasıl oldu? beni mazur görün cahil aklım bunu almıyor.biri bana açıklasın lütfen.
Halkımıza da soruyorum mümkün mü bu? eğer değil ise neden gözünüzü açmıyorsunuz.
Bunlar için nasıl ki demokrasi arac ise, Türban da aynı şekilde bunlar için zenginliğin bir aracıdır.
Ayrıca Demokrasi sonsuz özgürlükler rejimi değildir.

Artık bu olaylar tüm halk tarafından bilindiği halde kimse görmek istemiyor.Ne bekliyoruz ey halkım birinin çıkıp ta KRAL ÇIPLAK'mı demesi bekleniyor.Emin olun susmak kimseye yarar sağlamayacak, sağlayacak ise bunların ceplerinin daha çok şişmelerine yarar sağlar.

**** GUELDE *****

Geçiş  

AKTÜEL TÜRKÇE HABERLER - AKTÜEL TÜRKÇE HABERLER - AKTÜEL TÜRKÇE HABERLER - AKTÜEL TÜRKÇE HABERLER

Xobor Erstelle ein eigenes Forum mit Xobor