WWW.FORUM-NBG.DE
ALMAN TÜRK DOSTLUK PLATFORMU - DEUTSCH-TÜRKISCHE FREUNDSCHAFTSPLATTFORM
HoşçakalMed – cezirlerimin kıyısı hoşça kalEy gecenin rengiEy hazanımın son demiEy sevincimUsancımSancımHoşça kalSokakların çığlık sendromundaFersiz ve perdesiz pencerelerdeYitiyor adımBitiyor.Senin gölgenin saklandığı her köşedeSenin saçlarının yandığıVe gözlerinin kapandığıİlla avuçlarının kanadığıMuğlak rüyalarımınBu eski ve eksik kentindeYitiyor adımHoşça kalUzaklarda ölen bir kuşunBakışlarında asıldımBir zamansız hicretinYürek yarasıdırYürek sarasıdırİşte senin karşındaki halimBu eski ve eksik kentteki hangi harabeHangi köprü altında gizlediğinO yasak öpüşlerinGülüşlerin.Ah gözlerindir idamımSürgün gözlüm hoşça kalBir çocuğun ağlamasıylaBir ceylanın vurulmasıylaBir yıldızın kaymasıylaAhh umarsız duruşunlaBir daha bir daha kırılan kalbimAhımVe günahımla..Git demeden senGöz yaşlarımı ben dermedenHoşça kalKırkikindiler kuşanıp geldiğim gün kapınaVe menekşelerde yıkadığım sevdakâr bakışlarımlaKölen olayım diyeUğrunda ölen olayım diyeNice dil döktümGül döktüm..Kül döktüm sonraBaşımaAlev gözlüm hoşça kal Mehmet Faruk Habiboğlu
**** GUELDE ***** *****************
AKTÜEL TÜRKÇE HABERLER - AKTÜEL TÜRKÇE HABERLER - AKTÜEL TÜRKÇE HABERLER - AKTÜEL TÜRKÇE HABERLER