|
|
|
|
| AVRUPA DA ÖZLENEN DAYANIŞMA |
|
|
|
Değerli arkadaşlar son günlerde Tv'lerde izlediğimiz gibi (Türkiyeden tabii)Terörü lanetlemek için Tüm avrupa ülkelerinde sağlanan birliği ve dayanışmayı gururla izledim.Bu yıllardan beri özlenen Tabloydu.İşte Türkler uyandılar Vatanını savunmak için biraraya geldiler,gurur duydum Avrupa'daki Vatandaşlarımla.Eminim tüm Avrupa şaşırmıştır Türklerin böyle mitingler düzenlemesine,ve sanırım asla beklemiyorlardı ve açıkçası hiç mi hiç arzu etmiyorlardı böyle tabloları.Onlar alışmışlar Türklerin sessizliğine sakinliğine ve diledikleri gibi bugüne kadar Türkiyenin aleyhine kararları alabildiler,ama şimdi işte herşeyin dönüm noktası kanımca bu Mitingler.Zaman içinde hepimiz şahit olacağız buna. Avrupalı bir ülke teröristi tutukluyordu ve mahkeme tutuksuz yargılamak için salıveriyordu,tabii serbest kalan terörirst ülkeyi elini kolunu sallayarak ve hatta o ülkenin desteğini alarak terk edip komşu ülkeye gidiyordu ve terörrist eylemlerine devam ediyordu,hatta oradan da Kuzey Irak'a geçip fiili eylemlere katılıyorlardı. Ama artık böyle olamayacak Bu terörle İşbirlikçi ülkeler artık Türkiyenin,Avrupa'daki Türklerin tepkisini hesaba katmak zorunda kalacak.
SİZLERİ TEKRAR KUTLUYORUM SEVGİLİ VATANDAŞLARIM.
***** NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE *****
**** GUELDE ***** *****************
| | |
|
|
|
|