|
|
Ayhan
Üye
Yazılar: 3
|
| 20.02.2007 02:51 |
|
|
|
Herkese Merhaba, Foruma Ceylan Aytugan'in daveti uzerine katildim. Kendimle ilgili bilgileri profilime yazdim. Forumdaki diger uyeleri tanimak istedim ancak cogunlugun profili bos. Birbirimizi nasil taniyacagiz? Sevgiyle kalin.
| | |
|
Akgün
Üye
Yazılar: 1
|
| 20.02.2007 07:21 |
|
|
|
herkese merhaba, bende Ceylan beyin daveti üzerine burdayım. sevgiler
| | |
|
Sesim
Üye
Yazılar: 27
|
| 20.02.2007 10:17 |
|
|
|
Bir merhaba da benden.
Forumun kurucularina basarilar dilerim.
Acilmis basliklara bir bakayim.
| | |
|
Ceylan
Üye
Yazılar: 23
|
| 20.02.2007 11:21 |
|
|
|
Merhaba Sevgili Dostlar,
derinlerden gelen bir sevincin huzuru var üzerimde. Yeni dogan bir bebegin emeklemesini, düse kalka yürümeyi ögrenmesini, kosmasini ve bir cok etkinlikte final ipini gögüsliyecegini görmenin umutla beklentisi olsa gerek bu huzurun kaynagi.
| | |
|
7gen
Üye
|
| 20.02.2007 14:06 |
|
|
|
İSTANBULDAN SELAM HERKESE,
SİZLERLE TANIŞMAK GÜZEL... FUAR İÇİN 3 KEZ NURNBERG'E GELDİM. KENDİMİ BURANIN BİR PARÇASI OLARAK GÖRÜYORUM.. SEVGİLER SAYGILAR...
| | |
|
timur_01
Üye
|
| 22.02.2007 13:07 |
|
|
|
Şimdiden herkese selamlar bu forumu kuran insanlara teşekkürler, başarıların devamını dilerim.
| | |
|
Cagdas
Üye
Yazılar: 2
|
| 25.02.2007 13:13 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Merhaba Arkadaslar,bende nette dolasirken sitenize ulastım..Basarılar diliyorum kurucu arkadaslar..Nurnberg ve cevresindeki etkinliklerden bu site aracılıgıyla haberdar olmak cok guzel...Formlarda acılan konulara katılım olursa sanırım zevkli bir site oluruz..
| | |
|
|
|
|
|
BU HUZURUN SENDEKİ SEVGİ VE ŞEVKATTEN OLDUĞUNU BİLMİYORSUN NEDEN ACABA BUYAZIYI OKUYUNCA ANLIYACAKSIN SEVGİLİ DAYICIM FİNAL İPİNİ SEN GÖĞÜSLEDİN ŞİMDİ SIRA BİZDE AMA TREN ÇOKTAN GİTTİ NEYSE GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE KENDİNE VE AİLENE ÇOK ÇOK İYİ BAK SAYGILARIMLA DENİZ SUSAM NERMİN SUSAM
| | |
|
esen
Üye
Yazılar: 2
|
| 30.08.2010 13:22 |
|
|
|
Merhaba Nürnberg'li forum üyeleri ve kurucuları!
Ben Almanya'ya geçen yıl geldim(2009) ve 1 yıldır Karlsruhe'de yaşarken(okuyup çalışırken), şimdi karşıma çıkan iş fırsatıyla Nürnberg'e taşınıyorum. Ben de müzisyenim, yani işim bu. Ne çok müzisyen var bu sitede. Sizleri tanımak hoşuma gitti. "Quantensprung" grubunun müziği de öyle. Tüm grup üyelerine sevgiler...
Nürnberg'in güzel bir şehir olduğu konusunda hepimiz hemfikirizdir herhalde, ama Türkiye'nin ve orda bekleyen ailelerin yerini hiçbirşey tutmuyor değil mi?
Belki burası sadece bir forum, ama kendimi bir limana sığınmış gibi hissettim. :)
Bir şekilde, bir rüzgarla savrulup kendini burada bulmuş olan herkese sevgiler...
| | |
|
|
|