Foruma henüz kayıtlı değilsiniz - Üye olmak için buraya tıklayınız. (ücretsizdir) KÜNYE 

WWW.FORUM-NBG.DE

ALMAN TÜRK DOSTLUK PLATFORMU - DEUTSCH-TÜRKISCHE FREUNDSCHAFTSPLATTFORM

FORUMLAR | ARAMA | KAYIT - ÜYE OL | GİRİŞ | KİM ONLINE? | ÜYELER | YARDIM - SSS
Buradan KAYIT olabilirsiniz
Bu konuda 1 cevap
vardır ve 742 kere izlenmiştir
Cevap geldiğinde haber ver
 DUYURULAR Sıralama: Yeni yazılar sonda  
Erdal
Üye
Yazılar: 31

24.02.2007 02:04
Önerilerinizi bekliyoruz! Cevapla
Değerli Arkadaşlar,

Forumun kullanımı, görünümü ve açtığımız bölümler, başlıklar ve kategoriler hakkında önerilerinizi ve düsüncelerinizi lütfen bize aktarın. Bu yazıya hemen cevap vererek düşüncelerinizi bize yazabilirsiniz.
Imkanlarımız doğrultusunda elimizden geleni yapacağız. Teşekkürler.
Erdal
TURKIYE SEVDALISI
Üye
Yazılar: 252

20.07.2007 22:34
RE: Önerilerinizi bekliyoruz! Cevapla
Değerli dostum Erdal

Forum çok güzel olmuş ve umuyorum ki faydalı da olacak,tabii kullanımını arttırabilirseniz.Dilerim ki üyeler ve üyelerin forum kullanmaları artsın.

Benim Size bu Forumda tabii kanaatimce eksik bulduğum birkaç önerim olacak.

Birincisi : Bu Forumda Muhakkak bir ATATÜRK Köşesi olmalı

İkincisi : Şiir köşeniz var, ama bu bölümde bir de ÖYKÜ,FIKRA ve EDEBİYAT Bölümü açarsanız çok iyi olur kanaatindeyim.

Üçünsüsü : Ayrıca İki ayrı başlık altında AVRUPA'da yaşayan Vatandaşlarımızın bilgilenmesi açısından 1. OSMANLI TARİHİ adı altında, 2.si de CUMHURİYET TARİHİ adı altında bölümler açabilirseniz Vatandaşlarımızı ve özellikle gençlerimizi bilgilendirmek açısından çok faydalı olur kanaatindeyim.Çünki Gençlerimizin en büyük eksiği TÜRK tarihini yeterince bilmemeleri.

SAYGILARIMLA :

**** GUELDE *****

Geçiş  

AKTÜEL TÜRKÇE HABERLER - AKTÜEL TÜRKÇE HABERLER - AKTÜEL TÜRKÇE HABERLER - AKTÜEL TÜRKÇE HABERLER

Xobor Erstelle ein eigenes Forum mit Xobor